Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěňata

 

V současné době nejsou v chovatelské stanici štěňátka k prodeji

heart

 

   

 


 

 

Pro zájemce o štěňátko

Zajímáte se o štěně z mého chovu? Mne zajímá, v jakých podmínkách bude štěňátko žít. Napište něco o sobě, zda jste již měli psa, jakého, kde žijete, kde by u vás pejsek měl své místo, kolik je členů v rodině, kdo se bude o pejska starat, chcete začít s chovem a tak podobně.

 

Uvítám vaši i nezávaznou náštěvu u nás doma. Zavolejte a domluvíme se. Je jen na vás přesvědčit mne, že o pejska máte opravdový zájem a že bude o něj dobře postaráno. Obvykle mívám štěňátka na výběr, je na vás vznést požadavek na kvalitu, povahu a tak podobně. S dětmi komunikuji pouze jednou, poté jednám jen s jejich zákonnými zástupci a také případný prodej je uskutečněn pouze dospělé osobě!

 

Štěňátka odchovávám v domácím prostředí s možností výběhu do zahrady. Početná rodina, naše psí smečka  a další zvířata (ať již naše, či našich přátel), pozitivně ovlivňují počínající socializaci štěňat. Naše štěňátka jsou přivyklá na obvyklé zvuky domácích spotřebičů, umí zdolávat mírné terénní nerovnosti doma a později i na zahradě. Podle věku jsou začleňována mezi smečku našich dospělých psíků, učí se chůzi na vodítku a cestování autem. Hygienické návyky u nich pěstuji jakmile začnou vylézat z pelíšku. V zimním období vykonávají svou potřebu na plínku/podložku/, v teplejším období již i venku na zahradě,  je to však velmi individuální a záleží na věku a šikovnosti štěněte.

 

Vrh-A-015aw.JPG

 

ODBĚR

CENA A REZERVACE

PRŮKAZ PŮVODU a SMLOUVA

CHOVATELSKÝ SERVIS

 

Články, které vám mohou pomoci při koupi pejska

10 otázek pro budoucího majitele psa  - zdroj ČMKU, Ing.V.Tichá

Od koho si koupíme příštího člena rodiny - zdroj ČMKU, Ing.V.Tichá

Kdo je paní Ing.V. Tichá - rozhovor s paní Tichou nejen o vývoji kynologie v ČR - zdroj pejskarium.cz

 

 

Přijeďte se seznámit s našimi psíky, povahu a temperament  zachytí fotografie jen omezeně!

Veškeré fotografie a texty na tomto webu podléhají autorskému právu a nejsou volně ke stažení